Снимка на Глория и младото й тигърче Добромир Добрев разсмя мрежата преди минути. Примата пусна умилителното фото с цел да покаже колко щастливи и влюбени са с гълъбчето й, но всички моментално забелязаха промяната у Добрев.

А именно - той е солидно брадясал и на пръв поглед изглежда друг човек. Явно това е била и идеята му, защото знаем, че брадата винаги прави мъжете да изглеждат няколко години по-възрастни и им придава доста по-зрял и "мъжкарски" вид. Не знаем дали Добромир сам е стигнал до тази идея, или му е подсказана от Глория, но е факт, че е с нова визия.

"Така баба Гло може да бъде една идея по-спокойна и да вярва, че си отиват повече. Ама годинките са си годинки и това не значи, че не е забърсала "гаджето на дъщеря си", смеят се в нета.

Припомняме, че чалгарката и Добромир са заедно от вече няколко месеца. Глория редовно пуска снимки, за да се фука с него - нещо, което преди с никого не е правила. Така и не е пожелала обаче да говори и дори да сподели как, къде и кога са се запознали. Вероятно вече има дузина покани за интервюта, но е запазила "сладкото за накрая".

"Но да вземе да побърза, че дорде се реши да говори, да не вземат да се парясат. Че то с тези млади момченца никога не е сигурно", съветват потребители.