Анелия не спира с изцепките си, които от ден на ден доказват, че е с нулев интелект. Макар цял живот да се е водила по парите и материалните облаги, фолк дивата днес твърди, че има по-важни неща в живота.

Разбира се, много е лесно, когато вече си постигнал материалното, да се интересуваш от духовното, за да си облекчиш съвестта пред Бог и точно това сякаш прави Ани в момента.

Певицата твърди, че по време на пандемията е получила прозрение и е осъзнала, че не работата и парите са най-важното, а да има с кого да ги споделиш. В този ред на мисли се влюбила в Любомир Захаринов.

Как пък един път не се влюби в мъж, който няма много пари, се пита в загадката. Припомняме, че Анелия изкара 5-годишен брак с кръчмаря и футболен бос Коко Динев.

Коко не е от най-умните, с нисък ръст е и е доста закръглен. Според някои сведения в един момент от живота си е достигнал 150 кг.

Обществена тайна е, че Анелия се омъжи за него заради парите. Двамата се венчаха, когато тя беше едва на 20 г., но очевидно вече е пресмятала как ще й са нужни пари, за да стане певица.

Затова днес изглежда смешно и нелепо, когато изпълнителката на „Само мене нямаш” твърди, че парите не са най-важното в живота й, при положение че дотук е следвала само и единствено материалното.

Ако не бяха важни парите за Анелия, нямаше да участва в „Като две капки вода“, където стана за смях с нелепите си превъплъщения в известни певци. Това едва ли го е направила за удоволствие, но щом Маги Халваджиян й плаща добре, защо да не покаже колко зле имитира?!

Източник: Crimesbg.com, Уикенд