Николета Лозанова стана за смях с новата си визия по случай Хелоуин

Горката Николета Лозанова продължава да се опитва да се доказва като оригинална личност, но днес номерът й не мина и тя стана за смях във Facebook, видя Kliuki.bg. Там Ники помести снимка на визията, която си е подготвила за предстоящия Хелоуин утре вечер. Феновете й обаче останаха шокирани и неприятно изненадани, когато установиха, че тяхната любимка е изкопирала едно към едно сценичния тоалет на момичетата от групата на X Factor Sweet 16.

[caption id="attachment_328788" align="alignright" width="300"]Така смята да изглежда Николета Лозанова на Хелоуин Така смята да изглежда Николета Лозанова на Хелоуин[/caption]

Коменатрите не са никак приятни за Ники, тъй като тя е на 26 години и да подражава на тийнейджърки с 10 години по-малки от нея е наистина нелепо. Освен това красивата жена на Божинов винаги е претендирала за оригиналност и новаторство в модата, а в случая се вижда, че това са били празни приказки.

[caption id="attachment_328789" align="alignleft" width="300"]Sweet 16 ден преди Николета Лозанова да им открадне визията Sweet 16 ден преди Николета Лозанова да им открадне визията[/caption]

Sweet 16 е сред най-талантливите групи в X Factor. Въпросният тоалет те носеха на концерта, посветен на Хелоуин. Тогава тийнейджърките изпълниха хита Survivor на прочутата група Destiny`s Child. Те вдигнаха публиката на крака, а менторът им Заки беше сериозно впечатлен. Очевидно се е впечатлила и Николета Лозанова, защото още на следващия ден тя е поръчала на своя екип да й осигури същата визия за Хелоуин.

Унизителните коментари и подмятания в социалната мрежа обаче може да разколебаят Ники да се появи на утрешното тържество в замисления от нея вид. Очевидно Лозанова подцени мащаба на X Factor относно зрителската аудитория и се е надявала, че не са много тези, които гледат и следят музикалното шоу. Уви, сметките й излязоха доста криви и тя стана за смях. Дано поне следващия път, в който Николета Лозанова реши да претендира за оригиналност, да се замисли преди това.