Омразата на Венета Райкова е нещо, което малцина знаеха до съвсем скоро

Огромна омраза и ненавист изпитва Венета Райкова към своя татко Румен. Телевизионната водеща никога няма да прости факта, че този човек я е потърсил точно веднъж за целия й живот. Това се е случило преди около 20 години, когато се видели на по кафе, но срещата им преминала ужасно и затова продължила кратко, научи Kliuki.bg.

Наскоро Венета не успя да сдържи гнева си от личността на Румен и го изля във Facebook. Там тя скочила като опарена, когато се появили коментари под снимка на сина й Патрик. Различни хора споделили, че детето много приличало на дядо си, съобщава в. "Уикенд". Тогава Венета веднага реагирала и разкрила колко много всъщност мрази татко си и как не иска да знае нищо за него.

[caption id="attachment_306388" align="alignright" width="300"]Venetka Венета Райкова се изпусна във Facebook[/caption]

Към днешна дата обаче всичко това не може да се види в мрежата, тъй като Райкова изтрила изцяло снимките с коментарите, тъй като явно не искала да вдига шум и да прави скандал. Самият Румен веднъж й бил пратил смс, в който пишело да не го споменава публично. Венета обаче не спази заръката на биологичния си татко и изригна във Facebook. След това обаче, явно вече по-успокоена, блондинката е премислила и е решила да потуши всичко. Колегите от в. "Уикенд" обаче са забелязали цялата история около смразяващите разкрития на Венета в мрежата, преди тя да успее да ги премахне.

Всъщност историята на водещата на "Горещо" е наистина неприятна. Тя на практика остава полусирак още като бебе, след като Румен се влюбва в друга и напуска семейството си. Малката Венета тъне в нищета в Попово в продължение на години, тъй като неиният баща се покрива изцяло и не иска да има нищо повече със своето минало. Животът на Венета Райкова все пак се пооправя, когато се сдобива с пастрок. Това е футболистът Богдан Иванов. Момичето не се разбира особено със своя нов татко, но поне финансово вече е добре.

През 1992 година Венета Райкова заминава за София, за да учи, и повече не се връща. Малко след това тя се видяла с биологичния си родител, но не минало добре. Той повече така и не я потърсил, а Венета се е зарекла да го мрази до живот.