Певицата Румяна сама е предизвикала страшната си участ?!

Смразяващо разкритие за кончината на обичаната певица Румяна потресе почитателите й. Припомняме, че в края на този месец ще се навършат цели 15 години от фаталния ден, в който Румяна загина при тежка катастрофа край село Блатец, сливенска област.

Заедно с нея в колата пътуваха и двете й деца, които за късмет останаха живи. Приятелят й Любо, който шофираше автомобила, също се спаси. Макар за повечето от близките на Румяна тъкмо той да е виновен за трагедията, защото е предприел незаконно изпреварване и то с бясна скорост.

[caption id="attachment_320090" align="alignright" width="300"]Румяна си пожела никога да не остарява и това се случи... Румяна си пожела никога да не остарява и това се случи...[/caption]

Днес обаче наяве излезе пазен в тайна факт, за който никой досега не беше чувал. И тъкмо той обърна представите на мнозина от феновете на Румяна. Истината според тях е, че певицата сама е предизвикала гибелта си с фатално желание.

Оказа се, че само месец преди смъртта си, певицата Румяна се събудила някак притеснена и угрижена. Споделила с децата си, че е сънувала себе си с побеляла коса и остаряла. Тогава те отворили съновник, в който пишело, че този сън означава да си пожелаеш нещо и то ще се сбъдне.

"Искам никога да не остарея!", казала тогава Румяна пред децата си, без да предполага, че желанието й наистина ще се сбъдне, но по единствения възможен и кошмарен начин. Защото, за да не остарее човек, то трябва да не доживее до старост и това го знае всяко малко дете.

"Никога, наистина никога Румяна не трябваше да изрича тези думи. Защото словото и мисълта са страшна сила и това е доказано дори от науката. Не е въпрос на суеверие, а на реалната мощ на мисълта, която е енергия. Сигурни сме, че ако не бе казала това и не си го беше пожелала от сърце, сега можеше и да е жива - пък макар и малко остаряла", споделят приятелки на Румяна, които и след 15 години не могат да се примирят със загубата й.

Накрая ще припомним, че Румяна можеше да се спаси и по още един начин - като приеме да замине на турне в Америка, по предложение на колежката й Кристина Димитрова. Те трябвало да пеят пред родните емигранти там, но Румяна отказала само, защото любимият й Любо нямало да пътува. А ето, че точно той я уби...