Моделът Алекс Богданска, която не знае къде се намира и разведена ли е, омъжена ли е, направи поредния си гаф в мрежата. За който потребителите буквално я разкостиха и този път с право.

Александра, която от седмици е на почивка със сина си (и евентуално с бившия си Даниел Петканов) в Тайланд, пусна снимки, които са за строго преразглеждане от админите на мрежата. Защото съдържанието им е меко казано неподходящо за пространство, в което "вилнеят" хиляди деца и непълнолетни.

Смляха Алекс Богданска: Какво си се разч@кнала, чакаш някой да ти влезе ли?! Евтина си! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Богданска, на която много момиченца искат да подражават, се пусна в такава поза, че и мъжете се засрамиха. Тя се е разч@кнала върху един слон, но така, все едно след секунда ще прави здрав с@кс. Така възприеха кадъра болшинството от потребителите и не й спестиха това.

"Какво се се разкекерчила, ма?! Чакаш някой да ти влезе ли?! Ами барем да ти влезе, че се снимайте, да има какво реално да видим. Толкова си евтина, че нямаш грам мярка за нищо. А отстрани до теб като нищо стои синът ти, когото после в училище ще попилеят от обиди и бъзици", пишат хората в нета.

Богданска обаче или не ги чете, или изобщо не й дреме какво впечатление оставя. Важното е да й се радват богатите чичаци и тези, от които й зависят работните проекти.