Преслава рекламира пет матови цвята за устни, които продава по 16 лв. Винаги досега се е отдавала само на музиката, но явно сега е решила да се захване с нещо  ново. Ще прави конкуренция на Гала, Николета Лозанова и Моника Валериева.

"Време е да откриеш новото си любимо матово червило – непоклатимо съчетание от страхотен цвят и ухание", рекламира новия си бизнес Преслава в профила си в социалните мрежи.

Фирмата на изпълнителката е със седалище в софийския квартал „Бояна, недалеч от улица „Секвоя“. Там живееше  в последните си дни Тодор Живков. Явно това е адресът й. Фенове на новите червила със сигурност ще има заради собственичката, която е и тяхно рекламно лице въпреки цената. Не е за пренебрегване, която е двойно по-евтина от тези на доказаните марки.

Преслава ще зарадва своите фенове, понеже пуска парче с Меди. Щастливата новина за меломаните дойде от споделено клипче в социалните мрежи от актуалните изпълнители, а по всичко личи, че то е част от работния процес по подготовката на  парчето. Анонсът към лентата е “Скоро… #Улицата”. На него се вижда как тя запява прочувствена баладична песен, под акомпанимент на китара, изсвирен от колегата й Меди.

Източник: hotnews.bg