Всички знаем пухкавата Пам Велидис от втория сезон на "Ергенът" с Евгени Генчев. Пианистът показа страхотно приятелско отношение към нея и се държа достойно, въпреки че не си я избра за годеница, но... чувствата не можеш да ги управляваш.

Генчо обаче беше повече мъж от Виктор Стоянов, който след втория сезон се избъзика с Пам и я обиди жестоко, заявявайки, че в неговия сезон е нямало китове... Грубо и просташко!

Интересно какво ли ще каже сега Виктор като види какво гадже си е хванала Пам... Сами виждате фотоса, пуснат лично от нея вчера, който е повече от показателен и дори адски секси. Велидис за сефте показа новия си мъж, който нежно я масажира. На кадъра е заснета ръката му, която е доста татуирана и вероятно подобни татуси има по цялото му тяло.

Близки до обкръжението на Пам Велидис подшушнаха, че двамата със здравеняка са заедно от няколко месеца като той се държал с нея като с кралица. И наистина бил висок и доста добре сложен. С Пам са почти на една възраст като той бил едва с няколко години по-голям от нея - идеално, а?!

"Преди си мислех, че любовта започва от върховете на пръстите, но сега знам, че тя се ражда от допира на кожите", обясни и самата влюбена бивша ергенка.

Източник: Crimesbg.com