Смеехте й се, а?! Подигравахте й се, че не й върви в ученето и че е леко глупавичка... Всъщност това не го криеше и самата Цвети от "Хелс Китчън" като откровено си признаваше, че я няма в ученето, за разлика от страстта й към кулинарията. Но пък беше толкова естествена и добродушна, че самият шеф Ангелов се влюби в нея - е, като към хлапе, разбира се...

След като излезе от риалитито, Цветомира Стоянова, както е пълното й име, признаваше, че продължава да си няма приятел. Тя искаше да си намери по-добра работа, да започне да се развива в професията и да прилага наученото от Виктор Ангелов, а после ще му мисли за любов.

Смеехте й се, а?! А сега вижте какъв мъж забърса Цвети от "Хелс Китчън"! (късат се да пътуват - СНИМКИ)

Така и направи, но пък ето, че любовта реши да я споходи точно на работното й място. От няколко месеца Цвети от Враца е влюбена и в сериозна връзка с... италианец. Да, истински италианец, който живее от 5 години у нас и по случайност отишъл да работи точно в ресторанта, в който си вади хляба и чаровницата Цвети.

"Не знам как стана, то това са си магии някакви. Харесахме се, събрахме се, обичаме се. Е, то се знае и че се караме, но се караме най-много за готвенето, иначе нямаме проблеми", смее се врачанката.

За празниците нейният принц я завел в Италия, където я разходил из любимите си родни места - Милано, Венеция и други...

Източник: Crimesbg.com