Кубрат Пулев беше буквално смазан от огромната болка, която го връхлетя!

Жесток удар получи шампионът Кубрат Пулев, а болката от него е смазваща. Кобрата не е на себе си, тъй като е наранено най-важното за него като боец и мъж, а именно името и честта му. Това разкриха близки до обкръжението на боксьора, който се заканил да отмъсти, каквото и да му струва това.

Унижението и обидата на Кубрат Пулев са тройно по-големи от факта, че са му причинени не от кой да е, а от най-големия му съперник в лицето на световния шампион Владимир Кличко. Украинецът има смелостта или по-точно наглостта да нерече Кубрат Пулев "дрисльо" и "лайно" пред цялия свят.

[caption id="attachment_333831" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев Кубрат Пулев извън кожата си от болезненото унижение на Владимир Кличко[/caption]

Тази ужасяваща случка се разигра преди броени дни, когато Владимир Кличко даде поредното си интервю, но проговори за българина за първи път, откакто го нарече "простак" след епичната им битка на 15 ноември миналата година, научи Kliuki.bg.

"Всеки знае, че за танго са необходими двама души. Така е и в бокса. За да бъде интересна срещата, то и двамата трябва да се постараят. Поне това признавам в онзи дрисльо Кубрат Пулев. Да ме извинявате за израза, но той е един дрисльо. Това, което му признавам обаче е, че поне беше нахъсан за победа и се опитваше да играе силово през цялото време. Не бягаше от боя, както се получи по време на срещите ми с Еди Чеймбърс и Дейвид Хей", заяви Владимир Кличко като потресе абсолютно всички българи и фенове на Кобрата.

Бесен от думите на Владимир Кличко, Кубрат Пулев място не може да си намери от болка и гняв, защото имиджът и едното му име са на път да рухнат пред целия свят. Единствената, на чиято подкрепа разчита в момента, е половинката му Андреа. Русокосата красавица била неотлъчно до него и въздух не си поемала, за да сипе огън и жупел по адрес на Владимир Кличко, разказват приятели на поп фолк дивата.

"В един момент имахме чувство, че Андреа е дори по-бясна на Кличко от самия Кубрат. Ако й е пред очите в този миг, то тя със сигурност ще успее да го нокаутира. Но така, че да не стане от пода поне един час", коментират близки до Андреа източници.