Тийнейджърката нанесе удара си точно преди празниците!

Примата на фолка - обичаната от хиляди хора Глория понесе най-тежкия удар в живота си, при това от собственото си дете. Дъщеря й Симона Загорова й нанесе жестока рана точно няколко дни преди Коледа. А близки до Глория не крият, че болката направо я е съсипала.

Истината е, че певицата и дъщеря й, които до днес бяха най-близките хора на света, вече са далеч една от друга - поне духовно, което е още по-лошо. Причината за това е бащата на Симона - Илия Загоров, при когото момичето решило да се пренесе да живее.

gloriaТя директно го заявила на Глория, като преди това й вдигнала нечовешки скандал. Самата певица донякъде също има вина за случилото се, защото проявила ревност и забранила на щерка си да се вижда толкова често с бившия й мъж.

Илия Заговор обаче подпомагал всички проекти на тийнейджърката и угаждал на всичките и прищявки, затова разглезената Симона гледала да прекарва колкото се може повече време с него.

Нормално е това да дразни родителката й, която буквално я изгледа сама. В момента Глория била толкова тъжна, че не успявала да скрие сълзите си пред близки и познати всеки път, когато се отвори дума за Симона.

Дали наистина малката ще си събере нещата и ще се изнесе в дома на баща си, запознати предполагат, че ще стане ясно най-късно след празниците.