30 години заедно, 30 години тя го обича, той я наранява, тя му прощава и всичко се повтаря. Омагьосаният кръг не спираше да се върти и върти, като за малко да докара лудост на Радина Червенова. Тя обаче сложи край. В най-неочаквания момент. Сега и завинаги.

Една от най-известните ни водещи се раздели окончателно с мъжа, когото винаги е обичала и вероятно още обича - Коко Каменаров. Но избра себе си пред него, отказвайки да се превръща в амеба, търпяща хойканията му. А те са безчет. Очевидно Каменаров страда от това заболяване, защото женкарството е доказано заболяване и в Америка се лекува в клиники.

Преди дни Коко бе заснет с поредната си млада любовница - атрактивна брюнетка. Снимките изтекоха в нета и очевидно са били катализатор за решението на Радина, която понесе много. Тя прости на мъжа си дори, когато я заряза и отиде да живее със сестрата на Гергана Паси. После той долази обратно и тя го прибра...

"Връзката ни с Коко е някаква магия, ние се обичаме като в първия ден. Да, имали сме трудни моменти, но аз съм простила, говорили сме много. Надявам се и той да може да си прости", казваше преди време в интервю Червенова. Сега обаче се съмнява в това.

"Аз не мога да прощавам повече, дано той успее да го направи към себе си някой ден", споделила красивата водеща пред свои приятели тези дни.

Източник: Crimesbg.com