Нежната и гласовита певица на Слави Трифонов - Невена Цонева смълча всички с признанието, което направи. Красавицата е още на 36 години, но е трябвало да се бори и все още се бори с последиците от много сериозно заболяване.

Преди време тя разказа, че й откриват туберколоза, която обаче била латентна. От нея се отключили и проблеми със сърцето, които често пъти остават за цял живот или най-малкото трябва да си повече от стриктен, както с лечението, така и с пазенето.

До нея, като огромна и може би най-голямата подкрепа, е мъжът й Венелин Венков, също музикант на Слави Трифонов. Двамата с Невена се запознават и влюбват именно покрай общата си работа в Ку-ку бенд, а до днес са неразделни.

Нетипично за мъж, а още по-малко пък за "творческа" личност, но Венков явно наистина обича Невена, защото след толкова години не се е чуло да й е сложил рога. Венелин никога не се е славел като женкар и с него Цонева е ударила джакпота.

В момента двамата се занимават и с това да помагат да хора с различни физически или психологически проблеми като разказват своя опит или ги срещат с различни експерти и преминали през същото хора, които да им разкажат историите си и да им дадат съветите, от които всеки би имал нужда.