Елена Паришева само се заиграла с Борис Дали, преди да предприеме най-сериозната стъпка в живота си

Случилото се преди 5 години между Елена Паришева и колегата й Борис Дали не е оказало никакво влияние върху живота и на двамата, научи Kliuki.bg.

"Имах нужда да преоткрия себе си и своите приоритети в живота. Не крия, че съм имала немалко мъже, но нито един от тях не може да се равнява с Иво. Точно преди него имах връзка, която ме накара да разбера какво искам от живота и съм радостна, че така стана, защото сега съм най-щастливата жена." - споделя Елена.

[caption id="attachment_314559" align="alignright" width="300"]Borko-Eli Елена Паришева просто се заиграла с Борис Дали, но не било любов[/caption]

А въпросната връзка се предполага, че е била с Борис Дали. Двамата бяха щракнати от неизвестен чалга фен по време на турнето на "Пайнер" преди 5 години. Тогава се заговори, че Борко може дори да напусне жена си, но това се оказаха спекулации. Случилото се между тях не е било любов, както стана ясно, а само авантюра.

В момента и двамата са щастливо женени. Елена Паришева обаче се отказа от кариерата си в поп-фолка в името на брака си. Тя живее с мъжа си Ивелин Попов в Русия, където се радва на семейната идилия. Борис Дали обаче продължава да радва феновете у нас с нови чалга парчета.

В живота се случва често точно така. Трябва да срещнеш неподходящия, преди да се обвържеш дълготрайно. Така се е случило и с Елена Паришева. Що се касае до Борис Дали, той е влюбен в съпругата си от много години и изглежда истински щастлив.