Иван Лечев потъна в сълзи

Музикантът, който е част от музикалния формат „Гласът на България“, не успя да се съвземе.

Той премина през гама душевни състояния-изненада, почуда, захлас, възторг, стрес, недоумение, подозрение и накрая натисна бутона. Защото конфузът се случи по време на кастингите на тъмно за музикалното шоу „Гласът на България“.

След което Мастър Лечев потъна в сълзи и не успя дълго да се успокои. Тъй като изненадата бе огромна и тя му бе поднесена от съпругата му Евгения Лечева. Освен чаровна, стана ясно, че Жени има завидни музикални способности и невероятен глас, които надминават в пъти доста от участниците в предаването.

След като завърши с изпълнението си, Иван Лечев горещо прегърна и разцелува жена си и с гордост обяви, че „това е любовта на живота ми, моята съпруга и майка на малкия ми син“.

Мария Илиева обаче попари всички с изказването, че Жени не може да участва в надпреварата, защото има „конфликт на интереси“. След което започна „епична битка“ с другите двама от журито-Дара и Графа, които веднага я поискаха в техните отбори.

„Дори да не участва в шоуто, Жени отдавна е в отбора на победителите“, не без гордост заяви Иван Лечев, едва окопитил се от огромната изненада, поднесена от младата му съпруга.

Източник: Crimesbg.com