Когато, през 2018-та година, Светлана Гущерова се омъжи за Християн Гущеров, никой, дори и най-смелите във фантазиите си, не им даваше повече от година-две заедно. Е, те обаче се заинатиха и решиха да ни изненадат като само след два месеца ще отбележат петата си годишнина.

Тя се води дървена сватба, защото се предполага, че до нея, всичко е що-годе ок, но после идва още по-трудното - да избягаш от рутината и да успееш да продължиш с компромисите и предизвикателствата на брака. Истината е, че след раждането на третото им дете, както и фактът, че останаха заедно, се потвърди и това, което очаквахме да се случи между двамата.

А именно - всеки от тях да се промени в името на другия. Светлана го прави от ден първи на връзката си с Християн като отдавна знаем, че се е превърнала в едва ли не робиня на желанията му. Все и той трябваше да направи нещичко, ей така, от кумова срама... И го реши - ще се "жертва" и ще се качи в самолет, за да я води на Малдивите за годишнината им, разкриха близки до тях.

"Светлана отдавна реве за Малдивите, но истината е, че Християн не го прави толкова за нея, колкото за себе си. Той отдавна си е обещал, че ще преодолее страха си от летенето, защото реално му създава големи спънки. Получи го от една яка турболенция навремето, но отдавна се кани да се изправи срещу тази си фобия. Така че не е, за да угажда на Светлето, в техния дом само тя прави това за него", подсмихват се източниците.