След по-малко от 2 месеца Моника Валериева ще навърши 33 г. и очевидно вече е готова да прави семейство. Дали обаче избраникът й е подходящ?

Чалга певецът Меди е нейният годеник. Преди броени дни той й е направил предложение с огромен диамантен пръстен и тя е приела.

За това свидетелства снимка, която Мони пусна. На нея блести голям диамант на пръста й и има огромен букет зад нея.

В случая този брак няма да е като другите. Отдавна се говори, че Меди е с хомосексуални наклонности. Всъщност може би е бисексуален, но надали има жена, която да се примирява, че мъжът й си ляга със себеподобни.

Моника Валериева няма как да не е наясно със същността на годеника си и че ще трябва да се съревновава за него не само с жени, но и с мъже, но това едва ли я притеснява, щом е получила толкова скъп пръстен с огромен диамант.

Меди не е грандиозен богаташ, но може да осигури на Моника много по-охолен живот, отколкото тя самата може да си осигури. Валериева е момиче без професия, която не умее нищо и разчита само на мъжете във финансово отношение.

Преди години излезе наяве неин чат с приятелка, която я кани на дискотека, а Моника отвръща, че само трябва да намери мъж, който да плаща.

Меркантилността на Мони е всеизвестна. Интересното е, че тя така и не успя да осъди Люси Иларионов за думите му за нея, че практикува най-древната професия. Това поставя под съмнение дали в крайна сметка чалга режисьорът не е бил прав?!

Източник: Crimesbg.com