Едва месеци след сватбата си, младата булка на Благой Георгиев е безутешна и не може да спре сълзите си. Това разкриха близки до Полина Спасова, която се кълняла, че няма да издържи всичко това...

Не, не става дума за изневяра на Благой или поне все още не става дума за такава. Причината Полито да реве като дете, на което са отнели любима играчка, е фактът, че Джизъса замина и ще е отделен от нея месеци наред. Да, Благо си стегна куфарите и отпраши за Карибите, където ще се снима поредният сезон на Сървайвър.

В него екс футболистът ще мери сили с брата на Коцето, с певицата Татяна и с още редица знайни и незнайни българи, чиито имена ще станат ясни скоро. Георгиев се е напънал да спечели голямата награда от 200 бона, но жена му пет пари не дава за нея, защото си иска мъжа.

Полина се бояла, че разстоянието ще ги отчужди и че най-вече Благой няма да устои на някое от тамошните изкушения и ще й сложи рога, че и може да я направи за смях пред зрителите. Случвало му се е и преди, така че опасенията на велинградчанката не са безпочвени, коментират потребители.