Мария Шарапова още обича Григор Димитров, но бъдещето им е предначертано!

Шампионката по тенис Мария Шарапова пожертва връзката си с Григор Димитров, макар и с огромна болка и нежелание. Маша продължава да обича Гришо и призна това в своето последно и откровено интервю. Пътищата на двамата обаче, според нея, се разделят.

Причината за думите й, които накараха медиите да гръмнат, не е изневяра, предателство или липса на чувства, а развитието на кариерите им. Явно разстоянието и честите раздели са накарали Мария Шарапова да погледне реално на нещата и да осъзнае, че по-сериозното бъдеще на връзката им е обречено.

[caption id="attachment_340544" align="alignright" width="283"]Григор Димитров Мария Шарапова е наясно с живота и жертвите, които изисква кариерата й. Жалко за любовта й с Григор Димитров[/caption]

"Трудно е, защото ни е хубаво заедно. При нас обаче, както и при всички хора, отдадени на спорта, работата е най-важното. За жалост не винаги работиш там, където работи или живее половинката ти. Самотата е част от успеха и трябва да приемеш, че моментите, прекарани с любимия човек, ще бъдат много малко. Повечето време с Гришо говорим по телефон или Скайп, което е някак странно за истинска връзка", заяви Мария Шарапова.

Тя обаче е категорична, че не би жертвала кариерата си в тениса, за която е положила нечовешки усилия, нито би насърчила Григор Димитров да загърби своята. При положение и, че Маша е с няколко години по-голяма от Гришо, очевидно тя е тази, чиито здрав разум най-сетне се е обадил.

"Не ми харесва, но в името на това, на което съм се посветила, трябва да направя жертва и тази жертва е точно личния ми живот. Двамата с Григор Димитров се разбираме чудесно и отношенията ни няма да се променят. С тази разлика, че с времето вероятно ще останат чисто приятелски", коментира Мария Шарапова, а думите й натъжиха феновете и на двамата.

Изказването на Маша дойде тъкмо в момента, когато целия свят вече говореше и се готвеше за евентуалната им сватба. Съдбата ще покаже дали наистина Григор Димитров и Мария Шарапова ще се откажат от любовта си заради работата, или все пак приказката им ще се увенчае с щастлив край.