На чувствата, особено на химията и влечението, не може да се заповядва. Това се доказа за енти път и то нагледно снощи, когато беше така чаканата първа целувка между Евгени Генчев и Елена. Не е изключено първата целувка да се превърне и в последна, коментират зрителите на "Ергенът".

Досега сме виждали Евгени да целува няколко от момичетата като снощи, преди да го направи с интелектуалката Елена, той се целуваше с чалга дивата Джия. Е, разликата бе от земята до небето и обратно.

Сломена е, но го преглътна: Евгени показа на Елена, че не изпитва грам желание към нея! (подробности + СНИМКИ)

С Джия, както и с Валерия Георгиева, с Айлин Бобева и с Боряна, целувките бяха меко казано страстни и пълни с желание. Докато с Елена... върнете си записа и се убедете сами - там нямаше грам химия, а целувката повече приличаше на такава между брачни партньори от 30 години, тотално обръгнали от рутината...

Сломена е, но го преглътна: Евгени показа на Елена, че не изпитва грам желание към нея! (подробности + СНИМКИ) - Снимка 2

Дори инициативата не бе на самия Евгени, а на Елена, която почти си изпроси устните му, уверявайки го, че може да бъде спонтанна и навирайки лицето си в неговото. "Такава "пилешка" целувка?! Хайде, стига бе! Ако мъж ме целуне така, повече няма да ме види, освен като аверче за по бира", коментират дами в нета.

Вече е почти сигурно, че Елена не само няма да е победителка в предаването, но няма и да остане до финала. А Генчев, да - той действително я харесва, но така, както харесва и Пам Велидис - за сладки приказки и споделяне.