Слави Трифонов бе застигнат от нов ужасен страничен ефект на болестта, от която страда

Горкият Слави Трифонов отново има проблеми със здравето, при това доста сериозни. Дългия усилено губи слуха си в дясното ухо, съобщава ПИК. Причината е в някакъв вид инфекция, която обаче по всяка вероятност е следствие от множествената склероза, която шоуменът лекува от години. Лек за тази болест обаче няма. За жалост, тя е до живот, но много хора живеят дълго време след диагностицирането й, ако се лекуват с успех.

Разбира се, Слави прилага възможно най-доброто лечение, тъй като разполага с финансовите средства за него. Въпреки това обаче, никога не се изключват странични ефекти и именно това спохожда водещия на "Шоуто на Слави" в момента. Нека припомним, че слухът не е първият проблем на Дългия от подобен характер. Преди години той започна да губи и зрението си, заради което сложи специални очила с тъмни стъкла, с които водеше предаването си.

[caption id="attachment_317904" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов бе застигнат от нов кошмар Слави Трифонов бе застигнат от нов кошмар[/caption]

"Жалко, че се случва точно на него. Той е човек, който винаги ще помогне на болните и наистина го прави. Не са много тези, които познават истинската същност на Слави, но той дава страшно много за благотворителност. Затова е много жестоко, че здравето му се влошава, но той е борец и ще го превъзмогне." - разкрива един от познатите на Трифонов.

Лечението на Слави наистина дава резултати, защото зрението му се подобри чувствително и вече дори си позволява понякога да не носи черните си очила пред прожекторите, припомня Kliuki.bg. При множествената склероза обаче кошмарите следват един след друг. Сега пък и слухът му се засегна. Той приема хапчета за това и скоро се очаква отново да чува нормално с възпаленото си ухо. Слави обаче приближава 50-годишна възраст и трябва да започне да се пази повече, особено след като има здравни проблеми от години.