Мира Добрева не знае на кой свят е от обида и унижение. Лицето на националната ни телевизия призна бясна, че за своите 50 години е преживявала какво ли не, но не и подобно животинско отношение. При това от човек, смеещ да се нарича мъж.

След Жоро Торнев: Ето кой е мъжът, унизил зверски Мира Добрева! (тя не е на себе си - СНИМКИ)

Не, разбира се, това не е Жоро Торнев, с когото от няколко години са разделени и не живеят заедно, макар да нямат официално разтрогнат брак. Сигурни сме обаче, че и самият Торнев ще скочи на въпросния, който си позволи да определи цена на Добрева, все едно е на повикване.

Случката се разиграла преди дни, когато Мира получила няколко нагли и настъпателни съобщения от мъж, съвършено непознат за нея. След като ги прочита, но не му отговаря, онзи й вкарва директната оферта от 5 бона. И пита дали за 5 бона ще му обърне внимание и ще бъде с него.

"Кефиш ме, хубава си. Ще стигнат ли 5 000, за да си пообщуваме, както трябва?!", пита направо онзи, който явно се е взел за оценител - коя жена колко струва. Мира Добрева е възмутена и отвратена, а нейни близки я съветват да се оплаче от наглеца в кибер полицията.

Разбира се, намериха се и зевзеци в нета, които се гъбаркат да приеме офертата, че след няколко годинки и стотарка нямало да й предложат.