Преди дни лъсна живото доказателство, че Светлана Гущерова страда от анорексия. Да, това е очевидно от снимките, които тя публикува от плажа - буквално кожа и кости, стърчащи кокали, живи мощи и един надут силикон, който поне малко от малко да "позамазва" положението.

Гледката беше страховита, а десетки потребители я посъветваха незабавно да започне да се храни, или най-добре да се обърне към специалист. Е, последният вече й е адски нужен, особено след днешния пост на Гущерова, който казва всичко.

След него стана ясно, че Светлето не просто е безумно кльощава, но отдавна вече има и проблеми с психиката, което става в по-развитите етапи на анорексията. Те се изразяват в отричането. Пълното отричане на действителността и дори ярост към онези, които ти казват истината.

Половинката на Християн Гущеров пусна снимка, придружена с текст, който гласи, че никой няма правото да й се бърка в теглото и да й обяснява колко е слаба. "Дали съм слаба, или не съм слаба, решавам аз", заяви Светлана, която от години кара на глад и постоянни фастове.

А близки до обкръжението й разкриват, че положението е още по-зле, защото въпросната се намирала дори за дебела и ден през ден обяснявала как има да сваля още едно-две килца.

Източник: Crimesbg.com