Бившата Мис България - пловдивчанката Венцислава Тафкова "яхна вълната" след ужаса с Дебора от Стара Загора и сподели, че също е била жертва на мъжко насилие и досущ като Дебора има белег от макетен нож.

"Разбира се, далеч съм от мисълта, че моето може да се сравни с 400-те шева на това клето момиче и не се опитвам да бъда известна или да се сравнявам с нея, но за тези неща трябва да се говори и да бъдат пресечени веднъж завинаги със закон. Но закон, който действа, а не е просто на лист хартия", каза Тафкова.

След ужаса с Дебора: Миската Венцислава Тафкова показа белег от нож по себе си! (ето кой я е насилвал - СНИМКИ)

Тя разкри и показа снимки от доста голям белег на ръката си, направен й, когато била едва 13-годишна тийнейджърка. Тя не уточни кой и защо й е причинил това, но разказа, че са й забили яростно ножа в ръката и е било въпрос само на няколко милиметра, за да остане с обездвижен горен крайник цял живот.

В мрежата обаче моментално реагираха и попитаха Тафкова защо не казва къде е получила този белег. Както се сещаме, това едва ли е станало в училищната стая, защото отдавна щеше да е излязло в пресата.

Къде е била и с какви хора е общувала Венцислава на тези крехки тийн години, не е ясно, но определено мястото не е било градската библиотека.