Мариана Векилска получи категоричен ултиматум от работодателя си!

Водещата Мариана Векилска получи категоричен ултиматум от своя работодател bTV да отслабне видимо до началото на новия сезон през есента. Това разкриха колеги на иначе брилянтната водеща, свидетели на многократните й усилия да отслабне.

Факт е, че от известно време насам Мариана Векилска наддаде драстично на килограми, като и самата тя не е наясно защо така упорито не може да ги свали.

[caption id="attachment_322125" align="alignright" width="300"]Мариана Векилска Мариана Векилска имаше прекрасна фигура, която за жалост загуби[/caption]

При все, че всички в медията са наясно, че на екран се котират предимно слабите водещи, с ако не безупречна, то поне прилична фигура, е напълно обяснимо защо ръководството на bTV "учтиво" е помолило Мариана Векилска да намали теглото си.

Притеснена за бъдещето на кариерата си като водеща, Мариана Векилска спешно се е заела да изпълни препоръките на шефовете си и от две седмици насам е подложена на зверска диета. Водещата се храни единствено и само с таратор и салати като изцяло е зарязала плодовете, заради фруктозата в тях, както и всички видове месо.

Салатите й са страшно разнообразни, но в тях почти не се съдържа сол, а за дресинг и дума не може да става. Единственото позволено е лъжичка зехтин за овкусяване и лимон или ябълков оцет.

Освен диетите обаче, Мариана Векилска е започнала и друга усилена терапия за отслабване, наречена хипокси. Хипокси терапията е изключително популярна в САЩ и страните от Западна Европа, а от няколко години дойде и у нас като първите й рекламни лица бяха певиците Мария Илиева и Ирина Флорин.

При хипокси процедурите се използва положително и отрицателно налягане върху тялото чрез вакуум, който помага на циркулацията на кръвта в мастната тъкан и по този начин се осъществява свалянето на килограми. Хипокси обаче е ултра скъпо за средната българка, той като 12 процедури от терапията струват цели 1100 лева.

Мариана Векилска обаче е готова да даде и двойно повече, само за да се раздели с тлъстините, които я убиват. При ръст от 168 сантиметра, тя вече е прехвърлила 75 килограма.