Евгени Генчев е втрещен от това признание на Валерия Георгиева

„Ергенът“ от едноименното шоу избра моделката Валерия за своя годеница. Той й сложи пръстена и приказката май свърши дотук.

Още във вилата в Бодрум любителката на кучата си показа рогата. Тя бе почти единствената, която се опъна на пианиста и с това подпали сърцето му. Така, че той бе толкова омагьосан, за да я посочи за своя избраница.

Но нито майка му, властна и опака жена, нито дори баба му одобриха избора му, стана ясно по-късно. Още във формата мама Светла кръстоса шпага с дългокраката плевенчанка и показа ясно, че не одобрява вкуса на втория си син.

Но не само неодобрението на родата наклони везните в негативна посока. Вместо да остане с годеника си в голямата му къща в Пловдив, манекенката хукна към приюта си за бездомни животни в родния Плевен.

Евгени Генчев вече уклончиво отговаря на въпросите дали ще има сватба и бебе, а във формата бе категоричен, че това ще се случи, само след като продукцията свърши.

А след последните излияния на манекенката, „ергенът“ бил още по-сигурен, че нещата между тях няма как да се получат.

„Само веднъж в живота си съм вкусила месо и то когато бях на 5 години. Оттогава не само, че не искам това да се повтори, но и съм убедена в това. Както и че кучетата ми са по-важни от всичко“, заявила Валерия. А след тези излияния сърцето на Евгени Генчев станало по-студено от лед, шушукат близки до музиканта.