Казали са си го хората - каквото и да правиш, Видовден идва. Е, той май дойде и за Благой Георгиев, който години наред се славеше като разбивач на дамски сърца и то в буквален смисъл. Що жена е разплакал футболистът, да не ти е работа... а и що деца е оставил на самотек.

Но... ето, че малката му булка - Полина Спасова, му го върна тъпкано за всички наранени жени в живота му и сега той е този, на когото му е дошло като гръм от ясното небе. Оказа се, че не Джизъса, а Полина е тази, която е взела решението за развода и му го е съобщила по телефона, докато той е още в Сървайвър.

Може да е най-малка, но велинградчанката се оказа най-умна и отсече, че в една връзка и брак най-важното нещо е отношението. А тя не е получила подобаващо такова от мъжа си за вече дванайсет месеца заедно.

"Не си струва да се хабиш и да стоиш при някого, с когото няма да бъдеш щастлив. Животът е прекрасен, но и кратък, а вълшебните мигове и хора са навсякъде около теб, просто трябва да се освободиш от тези, които не са сред тях", заяви Полина и коментира, че няма представа защо Благой е още с халката си, когато тя ясно му е казала решението си.

Близки до Спасова, която си върна и моминската фамилия, разкриха, че тя е сериозно влюбена в младия и красив Симон Кочев, с когото имаше обща фотосесия наскоро.