Албена Михова претърпя тежка операция

Комедийната актриса е само на 47, но се наложило да се оперира заради сериозен проблем. Смяна на дясната тазобедрената става претърпяла вечно усмихнатата актриса. Михова, която се спряга за наследница на великата Стоянка Мутафова, обаче признала за проблема едва след като излезнала от болницата.

След като преминала през курс на физиотерапия и уроци по ходене след тежката интервенция, тя вече е на крака.

Операцията се случила в елитна софийска клиника. След нелекото премеждие, симпатягата дори присъствала на премиерата на спектакъл на колегите си в Сатирата.

Албена Михова отдавна имала проблеми с този крак и при по-голямо натоварване куцала. Затова през декември се решила да легне под ножа, а февруари я очаква премиера на нова комедия с нейно участие.

„Няма да се предам, нали сме бойци и тази драма ще преживеем!Не толкова за крака, а за нещо друго ми е малко чоглаво. Защото си мислиш едни неща, а излиза, че си живял в заблуда“, коментирала Албена.

Причина за горчивината й се оказали малкото приятели и многото непознати хора, които й пожелали бързо оздравяване след тежката операция. На които тя от сърце благодарила в мрежата. А много от колегите, които тя смятала за приятели, се оказали само лицемери.