Лили Иванова се оказа многопластова личност

Топ певицата на поколения българи има и друга страна, която остава скрита от публичното пространство. И близки до нейното обкръжение я открехват отвреме-навреме, с което тотално изненадват публиката.

Като всяка звездна личност и грандамата на родната естрада има своите врагове и луди фенове.

Всеки знае уникалния талант и глас на кубратската дива. Според астролозите тази година е била шеметна за кариерата й. И не само с турнето си, но и с концерта в зала „Арена Армеец“, където публиката я аплодира на крака повече от тридесет минути. Точно преди десетина години Лили Иванова напълни за първи път, като български изпълнител, същата зала.

Месеци наред естрадната легенда се оплаквала пред близки от болки в краката. Преуморена от лятното си турне, дори обмисляла варианта да се откаже от концертните си изяви и да прави само записи в студио, по терка на световноизвестни изпълнители. Но това било временно, защото много скоро пак се качи насцената и доказа, че времето й не е минало.

Наскоро изплуваха дълбоко пазени тайни за личния живот на Лили. По думите на високопоставен чиновник тя направила много благотворителни изяви  и била много добър човек. Същото казва  и икономката й Мария. Изпълнителката на „Детелини“ не спирала да й помага морално и финансово, както и на болната й дъщеря, въпреки че тя вече не работи при певицата.

Лили Иванова направила много и за родния си град Кубрат. До последно се грижела за свекървата на първия си съпруг, ортопеда д-р Владо Павлов, но не искала да се говори за това.