Актрисата пуска доста интересни постове от време навреме. Така научаваме как се развива личния й живот.

Красавицата внесе ново уточнение за мъжа до себе си, но все още не е публикувала обща снимка. Придържа се към максимата, че щастието обича тишината.

"Омъжих се, ама избраника ми не се казва Валентин, а Георги!", пише Колева преди часове в профила си в социалните мрежи, но без да издава нищо повече за него.

Години наред Елен Колева преминаваше през различни разочарования. Търсейки правилния мъж, тя се промени коренно. Актрисата се увлече сериозно и по духовното усъвършенстване, стана и инструктор по космоенергетика.

Много новини се изписаха за връзката й с Александър Найденов – Майонезата. Той я нагрубяваше доста след раздялата. В резултат на това тя го нарече „психопат“.

След това имаше връзка с писателя Калин Терзийски. За него тя казва, че „я поболял от любов“ . Дори започнала да пие заради него. Изпепеляващата връзка продължава година. Той обаче в същото време  се заглеждал и по други жени.

„Калин твърдеше, че трябва да спи с други жени, защото те щели да се самоубиват, ако не им обърне внимание“ – обяснява Елен.

Източник: blitz.bg