Ужасната игра на Елена Петрова коства много пари на филмови продуценти

Потресаващата игра на Елена Петрова за пореден път намери ужасни критики. Всички специалисти в областта на киното се обединиха около мнението, че именно актрисата е главният виновник интересният иначе трилът "Вила Роза" да няма никакъв успех, пише "Всеки ден".

Филмът, в който Елена Петрова изпълнява главна роля, разказва за няколко убийства, които са предречени от Ванга. Продуцентите са възлагали огромни надежди, мислейки че "Вила Роза" може да се превърне в емблема на българското криминално кино. Нищо подобно обаче. Това не само не се случи, но и филмът се превърна в провал.

[caption id="attachment_307650" align="alignright" width="300"]Vila-Rosa Елена Петрова отново ужаси зрителите, този път с "Вила Роза"[/caption]

В актьорските среди вече се говори, че "Вила Роза" е поредното доказателство за липсата на всякакъв талант у Елена Петрова, научи Kliuki.bg. Актрисата, която стана популярна най-вече с хитовия сериал "Стъклен дом", не е харесвана от огромна част от киноманите, които определят играта й като фалшива.

Въпреки че "Стъклен дом" възроди родното кино, доста от участниците в сериала бяха жестоко оплюти от специалистите. Все пак обаче сред тях най-много се отличи именно Елена Петрова. Дори лошата игра на Калин Врачански, който също участва във "Вила Роза", не замаза нещата за Ели. Хубавицата така и не успя да пресъздаде както трябва образа на Боряна, смятат повечето анализатори в сферата на киното.

[caption id="attachment_307653" align="alignleft" width="300"]Vila-Rosa-Elena-Petrova Елена Петрова тотално разочарова българския зрител с участието си във "Вила Роза"[/caption]

Сега нещата се повториха близо две години след края на "Стъклен дом". Междувременно Елена Петрова имаше и други участия, които ужасиха зрителите, най-вече в театъра. Създателите на "Вила Роза" се надяваха да използват популярността на Петрова, за да направят филма хит, но не предвидиха нейния талант.

Разпродажбата на билети за "Вила Роза" в българските кина много трудно достига до половината от капацитета, а рейтингът на продукцията е много нисък. Елена Петрова изгуби много пари на много хора, но явно това са реалностите в нейната игра.