Маги Халваджиян получи шокиращ брой писма от непознати хора, които са останали бесни от отпадането на Кристина Дончева!

Жестоки скандали тресат X Factor тази година. Въпреки че специалистите определят това издание като най-силното от всичките три у нас до момента, именно то предизвика най-големите негодувания. Продуцентът Маги Халваджиян вече почти ден не може да си намери и миг спокойствие, защото Фейсбук профилът му е залят от писма, изпратени му от зрители на шоуто, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_330401" align="alignright" width="300" class=" "]Маги Халваджиян стана жертва на зрителски бунт Маги Халваджиян стана жертва на зрителски бунт[/caption]

Най-голямата болка на феновете е начинът, по който Кристина Дончева отпадна снощи. Детето-чудо предизвика масов фурор още със самото си появяване в предаването, тъй като нямаше годините за този формат, но показа феноменални гласови данни и журито нямаше как да не я пусне напред. Някои от членовете на същото това жури обаче се обърнаха срещу Кристина снощи. И докато за Мария Илиева това беше нормално, тъй като е ментор на Траян Костов, с когото Криси се състезаваше на елиминациите, то Заки определено предизвика негативни възгласи в социалната мрежа.

"Поредното нагласено шоу. Да приемем, че българинът е достатъчно прост, че да е гласувал най-малко за Кристина, но нали затова е журито сложено там - за да поправя грешките на публиката. Не стана така. Тоя Заки така се изложи, че думи нямам. Срамота!" - гласи коментар на почитател на Кристина Дончева.

Засега Маги Халваджиян мълчи по въпроса. Той вече послуша веднъж хората във Фейсбук и върна Мирян Костадинов, но същото няма как да се случи и с Кристина Дончева, понеже шоуто вече е в много напреднал стадий. Въпреки това обаче, още снощи бе създадена Фейсбук страница в чест на Криси и завръщането й на сцената на X Factor (виж тук).

Каквото и да се каже в този случай обаче, е налице една огромна несправедливост. Дано Кристина все пак да получи нужната подкрепа в музикалната си кариера, а Маги Халваджиян да си вземе поука за всички негодувания на зрителите, защото те станаха много.