Коцето и Надя още са заедно, както самият певец увери със снимка!Дни след като качи във фейсбук

клипче, в което е гол до непозната дама, Коцето се снима с жена си Надя. Певецът украси кадъра с червени сърчица, каквито сложи и като коментар към поста. [caption id="attachment_452987" align="alignright" width="294"]Коцето Коцето и Надя са още заедно[/caption] Вероятно с това иска да покаже, че с красивата му съпруга са все така щастливи заедно. Все пак имаше известна доза съмнение, след появата на скандалното видео. Надя май не е била в настроение. „Гледа сериозно”, „защо е нацупена на снимката”, чудеха се почитатели, макар че Надя е с големи слънчеви очила. Някои допуснаха, че може просто така да изглежда. Възможно е съпругата на певеца примерно да гледа съсредоточено в телефона си, когато Коцето е направил снимката, докато чакат в новото му „Порше” в задръстването. И все пак въпросите на почитателите допуснаха и вероятността Надя да не е била възхитена от ПР-акцията, която мъжа й спретна. Той сам качи скандалното клипче във фейсбук профила си, предизвиквайки реакции от потрес до хвалби.

Покрай тях дойде и съвсем логичният въпрос как е реагирала съпругата му, ако действително не тя е снимала видеото, в което се виждат женски ходила и се чува кикот.

Вместо коментар по темата, Константин публикува снимката с жена си, с която явно иска да покаже, че двамата са заедно и са все така щастливи. В клипчето, което разрази буря в социалната мрежа, певецът чете 39-и брой на вестник „Уикенд” чисто гол. Неизвестна дама се изявява като оператор. Тя се е загърнала до него с одеало, изпод което се подават ходилата й с перфектен педикюр. Във видеото, изглежда, че двамата са в хотелска стая. За това загатва обстановката, която не прилича на тази в луксозния му дом на певеца в покрайнините на София. Почитатели силно се съмняват, че клипчето, публикувано в 23 часа на 30 септември, е снимано от красивата му съпруга. Надя, която е добре образована, винаги е правила впечатление с добро възпитание, неведнъж е имала медийни изяви и повечето фенове на Коцето трудно могат да си я представят да се появи в подобно клипче. А и смехът на дамата, която снима, или по-точно кискане, завършващо с леко хриптене, никак не прилича на този на съпругата му.