Актьорът Васил Драганов нашумя с развода си много повече, отколкото го направи в киното. Жалко, но факт! Скандалът с бившата му съпруга Андреа Драганова разтърси държавата, още повече, че последната пропищя - той ме биеше и ме измъчваше психически...

Знаем, че Андреа от месеци има нов приятел, от когото очаква бебе и когото Васил представи с ярост като "обикновен кебапчия". Драганов само допреди дни твърдеше, че още обичал жена си, а днес хвърли бомба с новината, че е обвързан отново и има жена до себе си.

След скандалния развод: Няма да повярвате кое е новото гадже на Васил Драганов! (не се ли бои, че ще я бие - СНИМКИ)

При това не коя да е жена, а актрисата Ева Тепавичарова, с която заедно играха в "Столичани в повече". "Да, тя е моето момиче, щастлив съм и обичам", каза Васил Драганов като не отрече, че говори именно за Ева.

След скандалния развод: Няма да повярвате кое е новото гадже на Васил Драганов! (не се ли бои, че ще я бие - СНИМКИ) - Снимка 2

Потребители в нета моментално избухнаха шашнати и попитаха Тепавичарова не я ли е страх от скрития нрав на гаджето й и не смята ли, че може да посегне и на нея?!

Васил обаче отново отрече категорично да е посягал на бившата си съпруга дори веднъж и заяви, че това са лъжи. "Не съм и никога няма да бъда насилник, още повече на жените, които уважавам и ценя. Простил съм всичко на Андреа и й желая щастие", казва Драганов.