Нещо ужасно се случва с Андреа

След серия изцепки в социалните мрежи, нещо лошо застигна певицата. Снощи Андреа имала участие в столичен клуб в Студентския град, но не се появила. Буквално минути преди да стартира програмата й, организаторите обявили, че поп фолк дивата няма да пее пред феновете си.

Официалната версия била, че блондинката се натровила с храна и поради това не успяла да пее, въпреки че имала участие.

Но сред колегите й в бранша обикаля друга, скандална версия. Причините, довели до принудителното отлагане на участия, били свързани с бившето й гадже Кубрат Пулев.

След скандалите с Кобрата: Андреа пребита!(Шок снимки)

От известно време Андреа сипва в мрежата все по-пикантни и щекотливи тайни около персоната и връзката си с боксьора. На бял свят излезе истината, че той има незаконно дете. Андреа разкри не само този секрет около личния живот на екс гаджето си, но заяви, че той искал да прави деца на много жени, включително и на нея. Освен това не спирал с психическия тормоз над певицата, което я принуждавало да иска сериозно да търси късмета си извън страната.

След внезапното отлагане на участието си, което самата Андреа не оповести на личната си страница, тръгна упоритата клюка, че Андреа е пребита от Кобрата. Дали е така, остава да гадаем или да разберем в бъдеще.

На последното си участие във Враца пък певицата се появи с бинтована ръка, което също породи много питанки.

Източник: show.blitz.bg.