Сценаристите на Слави Трифонов оплюха с песен Лена Бориславова

Мелодията на грозната чалга  е взета от култовия турбо хит „Хищна хиена“.В парчето бившата говорителка на екс премиера Кирил Петков е  описана като „уморена кака Лена, гладна хиена“.

След като песента бе качена в социалната мрежа събра хиляди гледания. Но веднага получи отпор, като много от потребителите на нета скочиха в нейна защита и заклеймиха гаврата на кохортата на Дългия.

Само че след скандала никой от нейното семейство на Лена Бориславова не я защити в публичното пространство.

Баща й Здравко, майка й и по-малката й сестра Маргарита запазиха мълчание по конфузната тема. Татко й управлява империя с различни търговски сделки в столицата, най-вече с внос на медицински консумативи.Майката на юристката е експерт по човешки ресурси. По-малката й сестра е лекар в столицата на Франция от една година. Двете са много близки и Лена често гостува на сестра си в Париж.

Бъдещата й свекърва също запази мълчание по щекотливия въпрос. Единствено годеникът й Мирослав Иванов скочи в нейна защита.

„Съдбата ме срещна с Жена с главно „Ж“. В която се таи силата на хиляди слънца! Невероятна жена! Тя не бяга от трудните решения и действа в името на каузата, в която вярва.Тя не е удобна за мръсната машина, която лее помия върху нея от години.Но тя стои на светлинни години по-високо от всички тях“, избухна влюбения Миро в мрежата.

Източник: Ретро