Диана Димитрова се изфука, че има нов мъж до себе си

Актрисата предизвика сензация, след като преди време се показа насинена в мрежата. Звездата от „Откраднат живот“ сподели в нета тогава, че е жестоко бита, но преди пет години и то на снимачната площадка на лекарската сапунка.

Мнозина скочиха срещу нея, че не посочва името на насилника си, както и че „вдига шум“ толкова късно. Екранната д-р Зорница Огнянова от „Откраднат живот“ още не е назовала директно името на бияча си, но индиректно се разбра, че това е колегата й Юлиан Вергов.

След скандала с Вергов: Диана Димитрова го замени с топ красавец!(Фото)

В прокуратурата вече е насрочено разследване, като много нейни колеги, свидетели на побоя, са разпитани. Диана Димитрова също е дала показание. Не се знае обаче дали сочения за насилник Вергов са го привикали на разпит.

След скандалът той два пъти влиза в болница, втория път заради скъсан менискус. Това даде повод на Диана Димитрова злобничко да го кастри,отново индиректно, в мрежата.

Но по съвет на адвоката си актрисата вече е загърбила скандала и повече не се пени в нета. За да разсее негативизма около себе си, тя реши да провокира любопитството на феновете си. И заяви, че вече има нов мъж до себе си-топ красавец.

Оказа се, че нейното „гадже“ е чаровен котарак, когото тя нарича с артистичното име Вру.

Под снимката заваляха комплименти,вероятно желан ефект от актрисата.

Източник: Лупа.бг