Мария изумя от решението на Християн Гущеров и факта, че най-сетне се осмели да прояви мъжество!

Мария не е на себе си. Миньончето на поп фолка изумя от решението на законния си вече съпруг Християн Гущеров и най-вече от факта, че пълничкият сладур се осмели да покаже характер и мъжество. Това разкриха близки до певицата, на свой ред ошашавени от развоя на събитията.

Оказа се, че след скандала с бившия мъж на Мария - хотелиера Димитър Андонов, Християн Гущеров е "тропнал по масата" и е заел страната на съперника си. А именно - лично Хриси е настоял пред Мария, че няма право да забранява на дъщеря си Марая срещи с биологичния й баща.

[caption id="attachment_335611" align="alignright" width="300"]Мария Мария не беше виждала Гущеров толкова решителен и строг[/caption]

Припомняме, че самият Димитър Антонов изрази възмущението си от това, че Мария от дълго време гледа да отклонява срещите с малкото му момиченце и дори нещо повече - опитва се да й внуши, че нейният татко е Християн Гущеров, а не истинският й родител.

"Стигна се дотам, че Митко заплаши със съд Мария ако продължи с неадекватното си поведение. След тези думи се намеси самият Християн Гущеров, който заяви на Мария, че няма никакво право да спира детето да се вижда с баща си и че той не иска семейството му да става за резил пред цяла България като се помъкне по съдилища", коментират близки до новата фамилия на Мария.

Вместо да проумее, че е направила як гаф обаче, певицата не само не одобрила думите на Гущеров, но дори била бясна. Бясна, защото това вероятно е първият случай, в който благият и кротък Християн Гущеров се осмелява да й се противопостави. Но пък двамата са вече женени, така че вероятно това го е успокоило и му е дало кураж.

Християн Гущеров твърдо заявил на Мария да обмисли добре нещата, тъй като ако тя продължава да упорства, лично той щял да организира срещите на Марая с баща й и да съдейства на Димитър Андонов по всякакъв начин. Решение, колкото невероятно, толкова и разумно в крайна сметка, коментират източниците.