Славея Сиракова се сгоди през февруари, а романтичното предложение бе на остров Бали. Като в приказките, а?! Само че тази приказка май се доближава до оригиналите на Братя Грим, които са си били чисти ужаси. А и как иначе - да разбереш, че мъжът, за когото си обявила, че се омъжваш, всъщност е гей...

Щерката на Илиана Раева и Наско Сираков страда най-вече от това, че запозна малката си дъщеря с въпросния, на когото така и не успяхме да разберем името - самата тя никога не беше го споменавала и явно очакваше венчавката, но така си остана.

Преди ден лично Славея изобличи публично бившия си в нета като го обвини, че е искал да я ползва за параван на реалните си наклонности. Тя е омерзена и погнусена от фалша и преструвките на годеника, който я накарал да мине през ада и да се чуди какво става.

"Тя търпеше неща, от които бихте онемели. Как ще се чувствате, ако усетите с всяка част от тялото си, че уж любимият ви мъж не ви желае. Мъжете умират за секс, а Славея трябваше постоянно да опитва да съблазнява нейни, който все по-трудно го вдигаше. Плюс това беше отчужден и си измисляше причини да го няма, да отсъства - вече е ясно къде е ходил и какво е правил, но да му се не види, това е подло и сбъркано", разкриха източниците.

Сиракова не иска и да чува за лъжеца, а дали и семейството й ще каже нещо по темата, предстои да видим.

Източник: Crimesbg.com