Интересни метаморфози очакват зрителите в любимите шоута по BtV и Нова

„В непознати води“ ще се нарича новия сезон на Сървайвър. Шоуто за оцеляване ще се случва на  Карибите. Но изненадващо Владо Карамазов е аут от продукцията. Причината, че то вече ще е под шапката на турска компания, която измества  тази на Евтим Милошев от Би Ти Ви.

През февруари стартира и чакания втори сезон на „Ергенът“. Световноизвестният пианист Евгени Генчев влиза в обувките на нацепения фитнес гуру Виктор Стоянов. 25 дами ще се състезават за ръката и сърцето му, като името на избраницата е ясна, но остава пълна тайна.

Изненада е, че биячът актьор Юлиан Вергов пак ще журира в „Капките“ по Нова. Рамо до рамо с „вечните заподозрени“-джаз певицата Хилда Казасян и Димитър Ковачев-Фънки.Другата интересна подробност е участниците, чиито имена не се издават до старта.

Маги Халваджиян дълго се е колебал дали да задържи Вергов, след гръмкия скандал с жестоко малтретираната актриса Диана Димитрова, но накрая все пак го оставил на стола, шушукат зад кулисите.

Шеф Виктор Ангелов отново се връща в Кухнята на Ада, за своя шести сезон.Изненадата е златното кулинарно трио, заедно с Анде Токев и Петър Михалчев. Кулинарните асове ще преподават висши номера пред участниците.

Бившият синоптик Емо Чолаков остава в „Един за друг“, както и шеф Иван Манчев в „Кошмари в кухнята“.

Източник: Ретро