Благо Джизъса наистина се оказа безцеремонен

Вместо да си „посипе главата с пепел“, ритнитопковецът буквално изнагля. Наскоро в социалните мрежи, където известни и не толкова изливат болката си и „кирливите си ризи“на половинките си,  Полина Спасова разказа какъв е бил краткият й семеен живот с плейбоя Благой.

Тя описа екс съпругът си като нещастник, който сипе хули и се държи гадно с всичките си бивши, от които има деца. Втората си съпруга също не „пропуснал“, обиждал я, тероризирал я вербално и тя се чувствала вечно подтисната. Той се държал гадно и с децата си, като не спирал да им се кара и да хули майките им пред тях.

След скандала: Благо Джизъса заведе Ивана при Полина!(Фото)

„Мен също ме е обиждал много пъти, наранявал ме е с думи.Това, че няма пари, както е имал преди го съсипваше и изливаше злобата си върху мен.Търпях много. Но в един момент ми писна да бъда обиждана, недооценена и пренебрегвана“, изплака в мрежата хотелиерската наследница.

Тя дори сподели, че и на развода си Благо дошъл с актуалната си приятелка в момента-Ивана, дъщеря на рапъра Ванко 1.

Но вместо да се засегне и да отговори на нападките й, Благо й отмъсти по друг начин. Той заведе новата си жена Ивана Главчева в хотела на родителите на Полина и дори се щракна, вечно нахилен, с нея за спомен.

Източник: Телеграф