Преди дни станаме свидетели на голямото сдобряване на Преслава и Галена. Певицата от Смядово направи първата крачка, поднасяйки торта за добричлийката по случай рождения й ден. Преси прегърна Галя и двете заровиха томахавките.

Цели 10 години имаше само догадки защо се стигна до враждата между двете най-добри чалга приятелки. Причината се оказва отново заради мъж.

Когато Галена била на участие, Преслава се забавлявала в една компания с мъжа й Галин. Двамата здраво се напили и неусетно започнали да флиртуват. Накрая вафленият бос я грабнал пред всички и отишъл в дома си да я „оправя” здраво.

Не след дълго Галена научила за изневярата на мъжа си и предателството на приятелката си и останала бясна. Все пак преценила, че трябва да прости на Галин в името на семейството им, но на Преси се обидила смъртно.

В подкрепа на всикчо това е и фактът, че Галена бе тази, която се разсърди на Преслава, а не обратното. Преси през цялото време твърдеше, че още обича Галя, макар да не се виждат и чуват.

В началото на конфликта им се тиражираше като основна версия негодуванието на Галена, че Преслава все е номер едно в „Пайнер” и обира всички магради. Всъщност обаче причините за краха помежду им са далеч по-лични.

Източник: Crimesbg.com