Водещата на "Търси се" - Нели Хаджийска и мъжът й Данаил бяха заедно 15 години, имат и две деца. Бракът им уж вървеше по мед и по масло, самата тя много се стараеше да го показва по този начин в социалните мрежи... а после изведнъж се разпадна с трясък.

Преди известно време Нели нямаше как да отлага повече и обяви публично, че се развежда. В началото тя пробва да внуши на всички, че видиш ли, разводът бил едва ли не между приятели, които оставали приятели и занапред... и бля, бля, всички познати глупости, които дрънкат по този повод светските личности.

Сега обаче тя призна, че доста време е живяла без любов и че Данаил е бил този, който пръв е повдигнал въпроса. "Да, той пръв ми каза, че нещата помежду ни вече не са такива, каквито са били преди. Че чувствата са изчезнали. Но после аз бях тази, която първа поиска официалния развод", призна Хаджийска.

След което разкри и дълго пазена тайна, а именно, че много време не е можела да зачене и двамата с мъжа й минали през доста болка и изпитания. Не е ясно дали тя му е простила факта, че й изневери и отиде при друга жена да търси любов, докато тя още е сама и се чуди как да се оправи с децата и с бъдещето си на все още млада жена.

Надява се обаче да срещне нова и голяма любов, с която да остане заедно завинаги.

Източник: Crimesbg.com