За малко повече от два месеца, златното ни момиче на киното Мария Бакалова е напълняла с около десетина килограма - по пет на месец. Бургазлийката не спира да яде, или по-скоро да се тъпче с висококалорични и вредни храни и напитки, в които търси утеха за разбитото си сърце.

Знаем, че тя и Валери Григоров се разделиха и всеки си пое по пътя, но явно на Бакалова й е трудно, защото още обича сина на Мария Гроздева. Решението за раздялата им е било на Валери, който не можел повече да издържа постоянните пътувания и отсъствие на Бакалова, а и не искал да се чувства като притурка към една звезда.

Мария Бакалова разбрала доводите му и в началото се съгласила, но близки до нея разкриха, че се е надявала да започне да липсва на Валери и той да я потърси. Е, това все още не се е случило, а тя е изпаднала в някаква форма на любовна депресия.

"Закръглила е ханш, ръчички, бузки, но трябва да се стегне и да спортува, защото почти не се мърда. Тя е на 28, но след 30 тялото й може рязко да се промени и ако я кара така... Очевидно Григоров не е за нея и колкото по-скоро го осъзнае и продължи напред, толкова ще е по-добре за нея", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com