Жени Калканджиева преживява болка след болка откакто се раздели окончателно с Тачо!

След края на брака си със Стефан Манов - Тачо, който през годините й донесе единствено разочарование и унижения, Жени Калканджиева бе застигната от нова мъка. Това разкриха близки до шестата по хубост в света като споделят, че се чувства съсипана.

Проблемът е, че някой сякаш омагьосал Жени Калканджиева да остане сам сама като куче. При целия си интелект, бляскава визия и завидни финансови средства, Жени от дълго време насам не можела да си намери мъж. И тук не говорим за сериозна връзка, любов и съжителство, а за едната креватна гимнастика. Кандидати просто нямало.

[caption id="attachment_338371" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева се чувства като омагьосана и съвсем сама[/caption]

"Това на когото и да го кажеш, няма да повярва, ако не види с очите си. Но е самата истина - Жени е сама и се отчайва все повече. Всички знаем колко важни са за нея физическите контакти с противоположния пол и колко освободена е самата тя. Въпреки това нещата сякаш са се закучили с магия. Не може и не може да си намери партньор, и стои на сухо повече от два месеца", разкриват близки приятелки на Жени Калканджиева, които признават, че са сериозно загрижени за душевното й състояние.

Жени приемала факта доста по-тежко от повечето жени на нейно място и напоследък буквално превъртяла по четене на книги за усъвършенстване в интимната област. "Постоянно мъкне нови и нови четива, а когато свърши работа, се затваря у дома при сина си и чете. Тачо ли направи нещо на тази жена, какво се случи - не знаем, но ни тревожи", споделят дружките на шестата по красота хубавица.

Колкото до бившия й вече съпруг, Жени Калканджиева не искала да вижда Тачо и на снимка, а единствените й срещи с него били в моментите, в които той взимал сина им на редовните си родителски посещения.

Припомняме, че Жени и Тачо се разделиха след многобройните изневери на последния, който преля чашата на търпението на съпругата си със залитането си по скандалната Гентиана Халити. След заплаха да го ошушка до стотинка, Тачо моментално заряза Гентиана Халити, но очевидно и тази негова "жертва" не е в състояние за затопли вледенените му отношения с хубавата Жени Калканджиева.