Няма път назад за Венелин Петков и Николета Маданска

След като му роди две деца, спортната журналистка и телевизионерът са се разделили окончателно. Бившият новинарски шеф на Би Ти Ви и колежката му не са били заедно дори на коледните празници, нито на първия рожден ден на по-малкото им момче.

„Ужасен характер има!Не спира да крещи и да ме унижава, не се търпи. Станал е още по-сприхав, след като го свалиха от телевизията. Не може да се стои до него или трябва да влезна в лудницата, или да се сложа край на живота. Все пак, освен за себе си, отговарям и за живота на двете си деца“, оплакала се Маданска на аверки.

Блондинката споделяла също, че Венелин не само имал тежък характер, но не й помагал нито в домакинството, нито при отглеждането на синовете им. Той абдикирал от всичко и това допълнително наляло вода във воденицата и станало повод да го напусне.

В кариерен план обаче нещата около екс новинаря тръгнали във възходящ ред. Освен в частното училище, където преподава модерна специалност, Венелин Петков щял да образова вече и студенти.

Но бил категоричен, че няма да се върне при старата си любов Гена Трайкова.

„Добра приятелка е, но много се е занемарила. Не прилича на млада жена“, коментирал той пред малкото останали му приятели. И се заричал, че напук на жена си, която го заразяла, щял да си намери млада красавица, с която да заживее.