Атанас Колев и Лидия определено бяха хубава двойка, но за жалост или не, в минало време. Вчера певицата на Галин призна, че с романса им е свършено и всеки си е хванал пътя. Двамата смятали да правят дуетно парче, но така и не стигнали дотам...

Рапърът Наско Колев още не е взел отношение по темата и мълчи като пукел, но за сметка на това, Лидия започна да говори за двама. Никога не сме я виждали толкова откровена и директна. След като разказа, че е била в сериозна депресия, която още лекува при психоаналитик, певицата от поп фолка разкри и че в момента не е щастлива. Това е ясен знак, че раздялата с Колев не е по нейна инициатива и желание, и че вероятно още има чувства към него.

"По скалата от 1 до 10, ако ме питат колко съм щастлива сега, бих казала 3 - при това оптимистично", сподели Лидия. След което буквално потресе всички с истина за нея и Наско Колев, която накара мнозина да избухнат в искрен смях.

Тя призна, че докато Атанас Колев говори бавно и това му е по рождение, тя пък не искала да дава говорими интервюта, защото заеквала. Предпочитала да пише, или да пее, но започнела ли да говори пред микрофон, губела ума и дума, и заеквала. "Той бавен, тя заекваща - чудни са били двамата", смеят се добродушно в нета.

Източник: Crimesbg.com