Борис Петров, по-известен за българите просто като шеф Петров, отдава се слави като откровен простак, циник и човек с явни проблеми в поведението, вероятно породени от скритите (и явни) комплекси. Той доказваше това многократно в ефир като върхът на простотията му изби във Вип Брадър преди години, а зрителите масово се отвратиха от него.

Е, шефчето се поизгуби от очите ни, защото просто не го канят в ефир, но за сметка на това пак изнамери начин да му се чува името. И този начин е като се изказва обидно за някой друг, по-известен от него. В случая това е Силвена Роу, която бе обидена от Петров и сравнена с изсъхнал чироз на морска веранда, както и сравнена с водно конче...

Подигравките бяха по повод разголени снимки на Роу на рождения й ден, с които тя не целеше за покаже себе си, а да накара всяка жена над 50 да осъзнае, че ако полага грижи за тялото и здравето си, може да изглежда перфектно и да се чувства така.

След обидите на Петров, Силвена пренебрежително махна с ръка и попита - този път човечец кой беше, защото не се сеща за него. "Такива като него, нищожни душици, непрокопсали в любовта явно, аз не ги отразявам дори. Но лошото е, че има жени, които ще го направят, ще им се хванат на глупостите и ще страдат. Затова не обръщайте внимание на подобни същества, които избиват върху вас собствената си нищета", казва Роу.