Парис Хилтън шокира света, при това на своя рожден ден! Гледката си я биваше, но все пак изненадата е налице!

Актрисата Парис Хилтън продължава да удивява света. Тя се появи на партито по случай своя рожден ден без бельо, предава Лайфстайл.бг. Хубавицата даже не се трогна от втрещените погледи на присъстващите и дори сама обясни защо е дошла в този шокиращ вид.

Причината се корени в облеклото на Парис Хилтън. Красавицата, която прекара няколко платени дни в България, вече не се спира пред нищо. На тържеството тя бе облечена в дълга розова рокля, цепката на която стигаше чак до бедрото. Именно така хората успяха да видят шокиращия факт, че хубавицата няма гащички.

[caption id="attachment_308082" align="alignright" width="300"]Hilton-Paris След престоя си в България, Парис Хилтън вече си позволява всичко[/caption]

Това бе първият рожден ден на Парис Хилтън след престоя й в България. Преди няколко месеца тя взе участие в българския вариант на риалити шоуто "ВИП Брадър". През целия си престои в Къщата обаче актрисата даваше ясно да се разбере, че не понася обстановката и счита България за по-ниско ниво от нейното. Единствено парите я бяха привлекли в шоуто. Очевидно е, че Парис сметна, че с участието си в българско риалити вече е стигнала дъното. Може би именно затова тя вече си позволява всичко, включително и поява на обществени места без бельо, счита Kliuki.bg.

Какво точно се е видяло под роклята не е много ясно, но със сигурност е било доста привлекателно за мъжкото око. Парис Хилтън може да си позволи всеки мъж у нас. Тя стана най-добре платеният участник в историята на нашия "ВИП Брадър". Още една причина за високомерие от страна на хубавицата към останалите съквартиранти в шоуто.

Вижте вида, в който Парис Хилтън шокира света на своя 33-ти рожден ден!

[caption id="attachment_308085" align="alignleft" width="300"]aktrisa Парис Хилтън тук е без бельо, харесва ли ви?[/caption]