На духовни практики за повишаване на енергията и личностно развитие са се отдали от доста време насам Иван Христов и Ирина Тенчева. Двамата са заедно от повече от десетилетие, имат едно общо дете и отглеждат заедно децата от предишните си бракове, което прави къщата им наистина пълна.

В началото Иван бил като луд по Тенчева, заради която без да се замисли остави съпругата си Вихра Петрова и малката им дъщеря Ава. Продуцентът обаче продължи да се грижи за детето си, а колосалните скандали с Вихра лека полека отшумяха. Е, оказа се, че така са отшумели и страстите му с Ирина Тенчева, която е с три години по-голяма от него.

Не разбирайте обаче нещата погрешно. Иван все така обожава жена си и дори повече, но като всяка нормална връзка, тяхната също е преминала в лоното на рутината и предишната химия се е изпарила, което е обичайно явление. Тенчева обаче успява да държи жива любовта на Христов като му дава не само домашен уют и вкусна храна, но и го обогатява с интересни разговори, четива и практики за личностно усъвършенстване.

Двамата заедно все по-често прекарвали времето си в дружно четене на книги, а Иван бил очарован. За разлика от авера си Андрей Арнаудов, който още не е на това "ниво" и се скъсвал да го бъзика, че е станал "пенсионер".

Източник: Crimesbg.com